Tomb Raider Legend

Tomb Raider Legend

 

Author: Eragon 16
Date: 28.03.2007

TR Legend.bmp

След серия от неуспешни игри за една от най-известните компютърни героини производителите решиха да представят на пазара нещо доста по-луксозно и красиво от предишните части. И ето, че сега феновете на красивата археоложка можем да дерзаем. Новата част има всичко-прекрасна графика, много повече възможности и интересни мисии. Играта впечатлява и с интересна история.
Лара решава да разбуни мистерията около изчезването на майка си като събере древен артефакт – Мечът на Крал Артур Ескалибур. Тя минава през много препятствия, изправя се срещу обладаната от зъл демон нейна приятелка Аманда, но заедно с нейният страхотен екип разбунват тази мистерия или поне от части.
Както казах играта е подобрена и няма нищо общо със скалъпените набързо Томб Райдер 3, 4 и 5. Тук Лара изглежда много по-добре, може да изпълнява по много по-красив начин каскадите, а тук разполагате и с въже, с което тя се захваща, за да събаря разни неща или да се прехвърли от едно място на друго. Можем да видим Лара и с много красиви костюми. Има възможност да се играе и по време на клипове. Като ви се показват стрелки, които да натискат,е докато клипа тече. Играта е чудесна, само това ще кажа. С динамиката си тя ви предлага едно красиво приключени,е което много рядко се вижда по игрите. Ако имате малко по-мощна машинка (250 рам) и повечко памет, то вземете я. Няма да съжалявате!!!

 

Оставете отговор