You Should Have Left

you should have left

You Should Have Left e филм на ужасите с участието на Кевин Бейкън. Той е дело на компанията Universal и трябваше да излезе по кината, но заради кризата с коронавируса се появи направо в Интернет. Макар да не е на нивото на продукции като Insidious, Sinister и The Conjuring, той е добре заснет хорър с интересна идея.

Тео е бивш банкер, който е бил обвинен за смъртта на първата си съпруга, но освободен поради липса на доказателства. За негово съжаление, хората не са склонни да приемат невинността му и за да избегне осъждането им, той избягва заедно с втората си жена Сузана и дъщеричката им Ела в изолирана къща, намираща се в Уелс. Макар и ново строителство, къщата крие мрачни тайни и още от самото начало Тео и Ела се измъчват от ужасни кошмари, а с крайчеца на окото си забелязват и сенки. Посещение на мъжа до селото за стоки го среща с необяснима неприветливост на местните, които смятат, че той е направил грешка, като е дошъл в къщата. Когато Тео започва да подозира Сузана в изневяра, мястото, където са се приютили ще разкрие истинските си тайни пред него…

you should have left wife

You Should Have Left е доста бавен филм, така че ако очаквате привиденията да започнат да се плезят от екрана още в първите минути има голяма вероятност да останете разочаровани, като аз самият усетих как в първата си половина лентата ми доскучава. За щастие се оказа, че е имало смисъл да я издържа, докато стане интересно, тъй като филмът съчетава ужасът с психологическа драма и има нестандартна и оригинална идея затова по какъв начин се разгръща паранормалното. Историята е смислена и показва как никога не можеш да избягаш от миналото си, а понякога саможертвата е единственият правилен изход заради тези, които обичаш.

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор