Transformers Exertion

Едно от събитията за 2018-та година във фендъма на “Трансформърс” бе излизането на филма “Transformers Exertion”, любителска продукция на студио “WolfMan“, която пресъздава история за любимите ни роботи под прикритие с играчки, вдъхновени от филмите и задвижвани с анимация на стоп кадър.

Сюжетът е познат и разказва за катастрофата на Аутоботите, предвождани от Оптимус Прайм на планетата Земя, където намират могъщия талисман на Всеискрата. Той е цел и на Мегатрон, злия предводител на Десептиконите, който иска да го вземе за себе си. Прайм и екипът му добри роботи ще трябва да се изправят срещу противниците си – дори когато те получават силата да вдигнат армия от немъртви дронове…

Филмът е много чаровен и предлага страшно много екшън, като няма нито един скучен момент. Играчките са чудесни и вдъхновени от моделите в “Трансформърс: Последният рицар”, а ефектите са задвижването им са повече от впечатляващи, когато се има предвид, че става дума за любителска продукция. Казано накратко, “Transformers: Exertion” е чудесно забавление и доказателство за силата на трансформърския фендъм. Препоръчвам за гледане на всички наши читатели!

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор