Spider-Man: Web Slinger

spider-man web slinger

Продължавам серията с ревюта на безплатни игри за Спайдър-мен, като днес представям още едно заглавие за този супергерой, което се изграе в браузър, а именно Spider-Man: Web Slinger. Тази игра е от серията на Spider-Man: Epic Battles, но този път не е занимавка за ума, а изпитание за рефлексите.

Док Ок е нападнал града и Спайдър-мен е единственият герой, който може да го спре! За целта обаче трябва да стигне до него и тук идва ролята на играча, чиито точни команди ще помогнат на Спайди да премине по опасния път, осеян с дупки, капани, обърнати коли, хвърчащи ракети, а на по-горните нива и октоботи. Накрая на мисията пък чака самият суперзлодей…

spider-man web slinger run

Spider-Man: Web Slinger е атмосферно и забавно заглавие, подходящо за онези фенове на Спайди, които предпочитат по-неангажиращи игри, с които да разпуснат след работа. Геймплеят е лесен и удобен, като на практика се използват два бутона, с които тичащият напред супергерой избягва различните препятствия, като за някои от тях е необходимо обаче да се изстрелва и паяжината, помагаща те да бъдат преодолени. Нивата са общо пет, като всяко следващо е по-предизвикателно от предишното. Може да избирате и от три степени на трудност, спрямо вашата скорост на реакция. 

Музикалното оформление на играта е същото като в Spider-Man: Epic Battles, така че похвалата там важи и за тук, като тук броя и добрите звукови ефекти. Анимацията е красива и помага да се потопиш в приключението на героя. Най-важното е, че сюжетът и атмосферата пасват на Спайди и не се чувстваш не на място, както е например в Spider Hero Street Fight. Единственото разочарование е последното ниво, където на практика само заобикаляш боса, аз лично очаквах една идея по-предизвикателен сблъсък с Док Ок.

Но честно казано, за мен е по-добре така, отколкото да е прекалено трудно, затова и оценката ми за Spider-Man: Web Slinger е строго положителна! Пробвайте играта ТУК!

spidey task

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор