Spider Hero Street Fight

spider-hero banner

Spider Hero Street Fight е доста рудиментарна игра за браузър, която влиза в графата “да убием половин час, защото ни мързи на работа и шефът го няма”. Тя се намира на сайтове за безплатно ползване (като ТОЗИ) и напомня архаичните заглавия от едно време, в които хващате някой персонаж и вървите в двуизмерен свят, налагайки противниците си.

Тук този герой е Спайдър-мен или “Спайдър Хироу”, както е кръстена играта, вероятно за да няма проблеми с авторските права, макар не виждам как това да спасява положението предвид костюма. Персонажът Ви върви из мрачна градска среда, напомняща повече декор от старите филми за Робокоп, а на пътя Ви излизат престъпници с пънкарски прически и генерични имена. Вие трябва да ги пердашите, като за целта ползвате шут или юмрук, които може да се комбинират със скок или оръжия, намиращи се по сандъчета. Оръжията са бухалки и пистолети, нито едно от което не пасва особено на Спайдър-мен.

spider hero kick

Графиката на играта е ОК, като за безплатно заглавие, макар при някои движения да се забелязват бъгове с пропорциите на иначе прилично нарисувания Спайдър-мен. Трудността й е оптимална за игра, която не изисква вглъбяване и единственото предизвикателство е да не допуснете пънкарите да Ви наобиколят, тъй като тогава може и да успеят да набият Спайди. Нивата са общо пет, като всяко следващо е малко по-трудно като брой противници, но без да е твърде предизвикателно. Липсват босове, което според мен не е добре, щяха да украсят добре нивата накрая.

Spider Hero Street Fight е една от многото подобни игри, като имаше и една, в която Спайди се бие с клонинги на Наруто (не се обяснява защо), но пък тя беше твърде бъгава. Тази няма големи недостатъци. Няма и особени предимства, но не такава е задачата й – с нея просто разцъквате любим персонаж, за да си загубите времето по сравнително приятен начин. Толкоз.

spider hero select

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор