Forces in Motion

forces motion

Forces in Motion е още една игра за Спайдър-мен, направена да се играе безплатно на браузър. Тя е вдъхновена от сериала “Спайди и невероятните му приятели”  и Ви предлага да изберете един паешки герой – Питър, Майлс или Гуен – с който да преследвате опасния суперзлодей Рино.

Играта е направена за деца и поради това е елементарна. Трябва Ви само мишката, с която помагате на героя да скача, избягвайки нежеланите препятствия или избирайки да направи действие като бутане, дърпане или дори викане на помощ.

spidey rino

Всичко това е обяснено по време на играта и макар да имате “само” три живота, те се възстановяват лесно като намирате сърчица, а и не се избягват особено трудно. С всяко изминало ниво отваряте нова част от картата на града, където бяга Рино. Общо има седем етапа, които трябва да изминете, като на финала хващате и злодея.

Forces in Motion е със симпатична чиби анимация, с приятна музичка и сладурска атмосфера. Това я прави подходяща за малчугани, тепърва откриващи света на игрите или на възрастни, които искат нещо мило и ненатоварващо. Пробвайте я ТУК!

spidey catches rino

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  

Един коментар за Forces in Motion

  • Alexander  :

    Статията е редактирана, тъй като играта е направена по сериала “Спайди и невероятните му приятели”, а не по Спайди-вселената, както бяхме писали по-рано. Благодарим на колегата Cnbro Flayboyblast за корекцията!

Оставете отговор