Пиер Барбе

Пиер Барбе

Пиер Барбе (Клод Пиер Марие Барбет \Claude Pierre Marie Barbet\) e роден в Париж през 1925г. Той е eдин от най-големите френски фантасти. Известен е по цял свят с изключително интересните си творби. В този ъпдейт ви предоставяме пълната му библиография (в.ж. Книги, Поредици). Тя не е толкова голяма, но почти всички негови книги за времето си са били хитове и са четени от милиони хора по цял свят.
Пиер Барбе умира през 1995г. За дългия си живот изживява поредица войни и интриги на стария континент и успява да напише тези великолепни книги:

Библиография :

Поредицата Eridanius

1. The Napoleons of Eridanus (1976)

2. The Emperor of Eridanus (1983)

Романи:

Baphomet’s Meteor (1972)

Games Psyborgs Play (1973)

The Enchanted Planet (1975)

The Joan-Of-Arc Replay (1978)

Cosmic Stellar Crusade (1980)

Crusaders (1980)

Les Psychos de Logir (1981)

Cites interstellaires (1982)

Les Colons d’Eridan (1984)

Cites Biotiques (1985)

A Doctor at Calvary: The Passion of Our Lord Jesus Christ As Described by a Surgeon (1986)

Defense Spatiale (1987)

Оставете отговор