Коул Йънг срещу Сея

cole young vs seiya

Стигаме и до четвъртото издание от Дуелите на Цитаделата за 2024-та година и второто, посветено на Азия и бойните изкуства. В него един срещу друг застават Коул Йънг от последния филм в сагата Mortal Kombat и Сея от игралната адаптация на “Рицарите на зодиака”, излязла през миналата година. Може да изберете кой от двамата да победи до утре в 12.30ч!

В следващите редове ще може да прочетете малко повече за ПРЕТЕНДЕНТИТЕ…

cole mk gif

Коул Йънг е безмилостен боец и един от най-силните герои в култовата поредица Смъртоносна Битка. В биографията си Коул е побеждавал почти всички от колонката на тази пъстра вселена, а малкото, с които не се е бил, може да отупа спокойно в играта. Подобно на Сея, Коул има подкрепата на могъщо божество в лицето на един от Древните богове – лорд Рейдън. Но това далеч не е всичко. Коул владее до съвършенство както древните бойни изкуства от школата на Кунг-Лао, така и десетки хладни оръжия. Коул се превръща в смъртоносен противник за всеки, който се изправи срещу него. Но дали съперникът днес е по силите му?

seiya zodiac

Историята на Сея преди появата му в игрален филм се корени в японската манга. Поредицата Рицарите на Зодиака е уникална тъй като го свързва с едно от най-старите божества в човешката история – самата Атина. Като нейн рицар и шампион, Сея притежава огромни сили, които черпи от Вселената. Силен, бърз и храбър, този герой е всичко, от което противника му може да се бои. Всички знаем колко много дава благословията на Атина, а най-страшното оръжие на Сея е енергията космо, която на теория би му позволила да се изправи срещу самите богове. Дали обаче ще го изведе до победата и сега?

Оставете отговор