Звездата на Гибелта

star of doom front cover

От всички книги, които съм писал, най-любима ми е тази – “Звездата на Гибелта”, издадена от “ИвиПет” през 2018-та година. Най-много се забавлявах с нея зад клавиатурата. Най-много обикнах героите й. Най-сетне, почувствах се най-високо оценен като автор, когато тя излезе, нещо, за което искам най-сърдечно да благодаря на издателя си г-н Петьо Русинов, човек, направил страшно много за жанра у нас. Именно с негово разрешение споделям “Звездата на Гибелта” с Вас!

Искрено Ваш:
Александър Драганов

Handsome god of 1 (1)

Преди много векове мрачният владетел Танар опитал да завладее целия свят, а за да бъде победен, всички свободни народи трябвало да се обединят срещу него. Сломен и приспан за векове, той чака пробуждането си, за да постигне отколешната си мечта и да накара всички да преклонят глава пред волята му.

Но когато излиза от сън, Танар вижда, че всичко се е объркало. Неговите братя и сестри, боговете на светлината, са изчезнали. Магьосницата Шалиен, най-старият му и досаден враг, моли за помощ.

A robotic knigh 1

От бездънните космически пространства изплува нова заплаха, нашественици от жив метал, чиято поява е ознаменувана от изгрева на Звездата на гибелта, която засиява заплашително в небесата.

Сега Танар ще трябва да преглътне собствената си гордост и да открие истинските си божествени сили – ако не иска да стане плячка на краля тиран от Звездата на гибелта, същество, което поглъща боговете живи…

tiranius

ПРОЧЕТЕТЕ “ЗВЕЗДАТА НА ГИБЕЛТА”, КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ХИПЕРВРЪЗКАТА КЪМ ПДФ-ФАЙЛА:

B_Zvezdata_na_gibelta_AD_15oct2018

star of doom banner

Оставете отговор