Алукард от Castlevania и Херон от Blood of Zeus откриват Дуелите за 2021-ва!

AlucardvsHeron

Дуелите на Цитаделата за 2021-ва започват! За пръв път един срещу друг ще застанат съществата на нощта, представлявани от Алукард и полубоговете в лицето на Херон. Титаничният сблъсък ще се състои от момента на публикуването на поста до утре в 13:00ч, а вие ще изберете кой от тях да победи, като гласувате във “Фейсбук“. Но първо нека кажем няколко думи за всеки един от бойците.

Адриан Алукард е полу-вампир, полу-човек, син на граф Дракула и графиня Лиза. Той съчетава най-доброто от вампирите и хората. Безупречен боец, притежаващ котешка бързина и светкавични рефлекси, Алукард триумфира в анимационния сериал „Castlevania”, побеждавайки дори баща си – легендарния лидер на вампирския род. Способностите и уменията са: Алукард е майстор на меча и магията; той е зоомаг-стайл вампир – може да се превръща във вълк; издържа на слънчева светлина заради човешкия си произход; бие се с магически меч, който може да контролира с телекинеза. С една дума безмилостен боец като баща си, но умен и интелигентен като майка си.

Херон е полубог, син на Зевс и кралицата на Коринт Електра. Силен войн и достоен син на баща си, Херон има лошият късмет да си спечели завистта на Хера и доведеният си баща – крал Периандър. И въпреки че прекарва голяма част от живота си в изгнание това по никакъв начин не се отразява на подготовката му. Херон притежава свръхчовешка сила и е майстор на меча и лъка; може да призовава мълнии и разполага със свръхсетива, подобно на братята си олимпийци; бие се с адамантиев меч и лък, изкован от Хефест. Бронята и щитът му са подарък от Аполон и Хермес. И последният път му се падна нелеката задача да защитава Олимп от гигантите и брат си Серафим.

FIGHT!

Дуел на Искрен Иванов

Тагове:  , ,

Оставете отговор