Леголас срещу Бъмбълби

Legolas vs Bumblebee

Стигаме и до последния Дуел от Шампионската Лига на Цитаделата, в който един срещу друг се изправят Леголас от “Властелинът на пръстените” и Бъмбълби от “Трансформърс”, очевидно най-силните турнирни шампиони, които сме имали през годините.

Леголас стигна финала без никакво усилие, след като постигна убедителни победи срещу Джейс от “Реликвите на смъртните” и Ахил от “Илиада”, като сега елфът от Мраколес има уникалния шанс да бъде потвърден окончателно като шампион на шампионите в “Цитаделата”, след като спечели предишната си титла преди две години след уникални победи над Анакин от “Междузвездни войни”, Хари Потър и Батман.

Бъмбълби имаше далеч повече проблеми по пътя към финала, но успя да надделее в оспорвани битки над Микеланджело от “Костенурките Нинджа” и Нико ди Анджело от “Героите на Олимп”, като с това потвърди повече от добрите впечатления, които остави миналата година с титлата си, спечелена в Дуели срещу Терминатора, Магнус Чейс и кралица Морати от “Warhammer”.

Нито един от тези двама герои не е губил Дуел на Цитаделата досега, но само един ще остане непобедим след финала. Гласувайте до утре в 12.00ч във “Фейсбук“!

Оставете отговор