TsukiUta the Animation 2

Tsukiuta-THE-ANIMATION-2

Едно от приятните усещания на аниме фен е веднага след края на симпатично аниме да разбере, че вече излиза втори сезон. Точно така се случи с TsukiUta the Animation и мен. И след като миналата година ви представих в ревю оригиналните серии, сега на ред идва продължението.

hajime mutsuki

Момчетата от групите “Проселарум” и “Сикс Гравити” имат амбициозен план – общ концерт за следващия Фестивал на Луната! Дали обаче ще успеят да го организират? За да се справят, те ще трябва да се опознаят добре взаимно, да преодолеят каквито съмнения имат към себе си и останалите изпълнители и да работят много, за зарадват феновете си, а в това време да не забравят и другите си ангажименти, свързани с живота на идолите. Няма ли да им дойде в повече? 

tsukiani2pr

TsukiUta the Animation 2 е много симпатично аниме, което обаче не разчита на динамичен сюжет. Тук няма високо напрежение или сценарий, изпълнен с обрати. Целта е зрителят да види симпатично, отпускащо приключение с чаровни и красиви герои, с които да се запознае. Тази задача е изпълнена с помощта на приятната анимация и хубава музика, задължителна за история с идоли и накрая човек се привързва към персонажите и се радва на постиженията им. Затова, макар да не мога да справя TsukiUta the Animation с любимите си образци в музикалния жанр като Idolish7 и Dream Festival, съм щастлив, че гледах това анименце и го препоръчвам за всички любители на азиатския поп.

Ревю на Александър Драганов

 

Тагове:  , ,

Оставете отговор