Free! Specials

free shorty shorts

В това ревю ще прегледаме някои от специалните епизоди на аниме поредицата Free!, които са ни убягвали в рецензиите за основните сезони. Това са забавни историйки за любимите герои, които са задължителни, ако си ги обичкате, какъвто е случаят при мен.

Free!: FrFr – Short Movie са седем мънички епизодчета от по няколко минутки, в които се занимаваме с перипетии за познатите ни образи. В колко плитка вода е готов да се бухне Хару? Защо Рин иска да се премести от стаята си с Нитори? Какви плувки ще си сложи Рей? И най-важното – дали някой е чувал Харука да се смее? Отговорите на всички тези въпроси са в тази поредичка, сладка и симпатична, за приятели, които си изкарват страхотно заедно.

free eternal waterfight

Free!: Eternal Summer – Kindan no All Hard! е специален епизод по втория сезон. Плувците от отбора ва “Иватоби” гостуват на фестивал при “Самезука”. Двата екипа се разбъркват и си организират престрелка с водни пистолети. Изключително забавно направена, с уникален драматизъм, който ще Ви разсмее от сърце. Неподправено удоволствие!

Free!: Dive to the Future – Soushun no Build-up! е история по третия сезон. В нея Макото ще не ще е принуден да защитава честта на родния си край, като заема ролята на талисман в костюма на странна птица. Предстои му обаче борба по сумо с друг талисман! Дали ще победи? Това също е забавно епизодче.

Като цяло Free! е една чудесна история, героите от която чувствам като истински приятели. За мен бе удоволствие отново да се срещна в тях в споменатите специални серии. Вярвам, че ако сте фенове и Вие много ще ги харесате!

dive specia

Ревю на Александър Драганов

 

Тагове:  , ,

Оставете отговор