Uta no Prince-sama Maji Love Starish Tours

премиера utapri

Uta no Prince-sama е може би най-великата поредица за музикални идоли в японската анимация и пристигането на новия филм от нея за мен бе един дългоочакван празник. Дългоочакван, защото Maji Love Starish Tours излезе в Япония още през 2022-ра година, но докато пристигне и в западния нет отне известно време. Накрая обаче това стана факт и след като се наканих да го гледам мога да кажа, че е наистина великолепен, дори по-добър, отколкото се надявах.

ikki rock

След многото си успехи музикалната група “Стариш” организира нов концерт! Любимите певци Итоки Отоя, Масато Хижирикава, Сьо Курусу, Токия Ичиносе, Шиномия Нацуки, Джингуджи Рен и Сесил Айджима предлагат на феновете си неповторимо преживяване. Всеки от тях влиза в роля, предопределена от пътешествията им по света и изпява нова хитова песен. Естествено има и изпълнения на цялата банда или екипи от участниците в нея, а многобройните зрители ще дадат на фаворитите си цялата любов, на която са способни!

ren and syo

Uta no Prince-sama Maji Love Starish Tours е филм, пресъздаващ атмосферата на един невероятен концерт, усещащ се като истински. Още от самото начало Токия избива рибата с рокаджийско изпълнение и визия, но също много добри са и останалите – огненият латино любовник Рен, магьосникът Ичиносе, леденият принц Масато, кунг фу боецът Курусу, френският готвач Нацуки и ориенталският принц Айджима. Анимацията е почти перфектна, цветовете успяват да предадат празничната атмосфера на случващото се по сценария, емоцията от цялото изживяване е неописуема.

natsuki cook

Uta no Prince-sama е поредица, която отдавна е постигнала каквото има да се постига в едно аниме. Разказала е историята си. Героите й са преживели драмите си, извървели са пътя, по който имат да минат. Феновете им обаче още ги обичаме и тези филми-концерти са за всички, останали им верни през годините. А този е може би най-хубавото, което “Стариш” са предлагали като музика досега, чудесно изживяване, което ни кара да очакваме с нетърпение обещаните следващи части. Utapri завинаги!

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор