Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love ST☆RISH Tours: Tabi no Hajimari

utapri special

Обичаната поредица Uta no Prince-sama се завръща със специален епизод, даващ началото на новата поредица Maji Love Starish Tours, от която предстоят цели три пълнометражни филма. Макар това да е може би първата голяма сага за момчета идоли, тя до ден днешен остава една от най-добрите и ако мога да съдя по тази серия, няма да сваля нивото и занапред.

Завършил е големият концерт “Кралство на магията” и певците от групата “Стариш” са заредени с енергия, особено сърдечния Итоки Отоя, който се чуди как бандата да продължи развитието си. От продуцентската къща, за която работят момчетата им уреждат ваканция и седмината тръгват заедно с бусчето си на къмпинг. По пътя те ще помогнат на деца, изпаднали в беда, а веднъж стигнали целта си ще преживеят весели приключения в лагера си, след които ще ги озари вдъхновение затова как точно да се отблагодарят на верните си фенове…

utapri dream

С дължината си от близо 50 минути Tabi no Hajimari (“Началото на пътешествието”) e отлично начало на новата поредица за Uta no Prince-sama и аз вече нямам търпение за филмите. Красота, вълшебство и доброта са посланията на това аниме и заради това продължавам да го гледам!

Ревю на Александър Драганов

 

Тагове:  , ,

Оставете отговор