Tsukipro The Animation

tsukipro

Tsukipro The Animation е музикално аниме от 2017-та година, което открих по куриозен начин. Миналата неделя бях поканен като модератор в група за поредица, която не познавам и отвърнах, че преди да приема поне трябва да проуча за какво става дума. Седмица по-късно вече съм гледал първия сезон от сериала, чието продължение очакваме догодина и споделям впечатления в Цитаделата.

tsukipro solids

“Тсукипро” е музикална компания, която притежава правата на много банди и организира голям концерт с участието им в края на годината. “СолидС” са едни от най-добрите й изпълнители, звезди, които винаги изискват най-доброто от себе си. “Соара” са по-млади и техният водач се притеснява от хейтърите в Интернет. “Куел” се движат около голяма звезда, а в състава им има двама сираци, израснали в дом. Не бива да забравяме и за “Гроут”, които пък имат конфликт с друг дует… Всички те ще трябва да се постарае, за да гарантира доброто прекарване на феновете преди коледните празници. Но ще успеят ли да се справят?

tsukipro soara

Бърза проверка ми показа, че сред създателите на Tsukipro The Animation са майсторите от “Бандай Намко”, което гарантира добро ниво на анимацията, особено 3д-то по време на концертните изпълнения, а сценарият се е погрижил красивите герои да са симпатични и по нрав, като всеки от тях има интересен характер и някаква история, която да разкаже. Големият им брой, който трябва да бъде разгърнат в 13 епизода обаче понякога прави трудно запомнянето на всички, а липсата на голям конфликт притъпява интереса.

tsukipro the animation

Въпреки това, анимето е приятно и интересно за гледане и макар да не мисля, че е на нивото на Dream Festival или Idolish7 го намирам за приятно, а ако си падате по азиатски поп е задължително. Пък кой знае, може и да си намерите любим герой – моят е Сора, тъй като и аз като него се страхувам от хейтъри и… духове 😀

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор