Transformers: Robots in Disguise #1

roboti pod prikrities
Новото официално списание за “Трансформърс: Роботи под прикритие” вече може да се намери у нас и предлага страхотни приключения за любителите на Аутоботите и Десептиконите. Списанието излиза под знака на “Егмонт” и е посветено на най-новата анимационна поредица за Аутоботите и Десептиконите. В нея Бъмбълби води свой отряд лекомислени Аутоботи – безразсъдния Сайдсуайп, обсебената с правилата Стронгарм и добродушния Гримлок /който всъщност е Динобот/ по петите на бегълци Десептикони, ръководени от Стийлджоу.
Списанието предлага на своите читатели сглобяем модел на Бъмбълби, който се продава в комплект с него. На самите му страници пък може да откриете представяния на любимите герои, упътвания към безплатно Интернет приложение, игри като преминаване през лабиринт и откриване на разлики в картинки, а също и комикс.
Историята в комикса е направена в стила на сериала “Роботи под прикритие”, а Бъмбълби и отряда му роботи трябва да открият излягал Десептикон с огнен дъх. Преследването ги отвежда до лунапарк, часове преди премиерата на най-новото му увеселение…
Списанието Transformers: Robots in Disguise се очертава като чудесна инициатива за най-малките фенове, които ще зарадва както със съдържанието си, така и със страхотната играчка в него. Прекрасно илюстрирано и чудесно издадено, то ще приобщи и българските читатели към един от най-големите и респектиращи фендъми в света – този на Transformers!

Един коментар за Transformers: Robots in Disguise #1

  • Iskren  :

    Гримлоооок!

Оставете отговор