Transformers Rescue Bots – Season 2

RescueBots_Keyart_F
Нови заплахи, повече приключения, стари приятели и врагове – това може да очаква зрителя от втория сезон на поредицата Transformers: Rescue Bots!
Година е минала, откакто екипът на Хийтуейв, Чейс, Болдър и Блейдс е кацнал на Земята и е започнал да помага на сплотеното семейство Бърнс за опазването на реда в островното градче Грифин Рокс. Вече всички се познават много добре и умеят да работят заедно – но това не означава, че ще им липсват приключения! На трансформърите им предстоят много премеждия – освен стандартните кражби, проблеми с дивата природа или полудяла технология, ще влезнат във виртуална реалност, ще потърсят загубения остров на грифоните, ще намерят отдавна изгубения кораб на семейство Бърнс, които са редом до тях с всяко приключение, ще се запознаят със смахнатия чичо, който търси извънземни, ще построят нов тунел под града и, разбира се, ще си имат неприятности с коварни злодеи като д-р Мороко, който се опитва да открадне кибертронската технология и да я продаде на алчна бизнесдама, готова да прокопае целия остров за злато. Освен героите на сериалчето, на екрана се появяват още култовите Оптимус Прайм и Бъмбълби, което е чудесно намигване към по-големите фенове на поредицата, които я следят още от едно време.
Сладка анимация със симпатични герои и хубави послания, Transformers: Rescue Bots е идеална именно за летните месеци, когато човек по-скоро иска да се позабавлява, отколкото да проследява някакъв мегаепичен и сложен сюжет. Някои би казал, че това е твърде детски сериал – но ние знаем, че най-добрите истории са подходящи за възраст между 5 о 105 години, а Transformers: Rescue Bots е една от тях.
Очаквайте ревюта на трети и четвърти сезон в “Цитаделата”!
season 2 rb

Оставете отговор