The Tyrant Falls in Love

tyrant falls in love

The Tyrant Falls in Love e романтично аниме, заснето по едноименната манга на Хинако Таканага в жанра yaoi или “любов между момчета”. Това го обрича на по-тесен кръг зрители, но тези, които имат интерес ще се насладят на една забавна и леко скандална история, подходяща за феновете на поредици като Junjou Romantica, макар да е от само два епизода, които могат да се гледат и наведнъж.

Тацуми Суичи, наричан още Тиранина, е изключително строг, но и красив учен, специалист агроном в университета. Той е известен и като яростен хомофоб, с което посича любовните пориви на младия, но настоятелен свой стажант Моринага. Когато двамата обаче остават една вечер, за да се напият, нещата ще излязат извън контрол и това ще постави отношенията им на косъм. Ще може ли Тиранина да прости на Моринага за волностите… и да бъде по-честен със себе си и чувствата си? Или гордостта ще му отнеме шанса да е щастлив завинаги?

soichi

The Tyrant Falls in Love или още Koisuru Boukun е класическо аниме за жанра си и идеално за феновете на яой или ЛГБТ отношения. Героите са забавни, като Моригана не е чак толкова невинен, колкото изглежда, а Суичи толкова недостъпен, на колкото се прави. Анимацията е чудесна, както може и да се очаква от японска продукция, като героите са нарисувани страхотно. Най-добро впечатление прави играта с гласа на Хикару Мидорикава, специалист с богат опит, наскоро озвучил Каору в Sk8 the Infinity.

Като цяло това е чудесно и забавно аниме, което заслужава подкрепата Ви, стига да обичате такъв тип истории.

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор