The Last Druid – корица и резюме!

brooks-lastdruid

Майсторът на епичното фентъзи Тери Брукс разкри корицата на “The Last Druid”, последната хронологично книга от поредицата “Шанара”, която ще излезе на книжния пазар в Щатите на 2-ри юни 2020-та година.

Докато Четирите земи се огъват под ударите на бруталните нашественици, дошли отвъд морето, нашите герои трябва да рискуват всичко, за да спасят дома си. Част от тях остават да защитават родината, други се отправят на смъртоносно пътешествие по море към страната на завоевателите, носейки със себе си нова технология, която може да промени света завинаги.

И за двете групи залогът е на живот и смърт. Най-могъщият съюзник на останалите е бил запратен отвъд Забраната, гдето живеят демоните. А онази, затворила го там крачи редом до могъщо чудовище и е решена да завземе каквото може. От другата страна на океана малка група герои катастрофира с кораба си далеч от земята, която търси. Може ли едно младо момиче да спаси майка си навреме, за да спре инвазията? И дали новата наука ще промени съдбата на два народа… ако изобщо проработи?

Изпълнена с обрати и епични подвизи, белязани от трагедия, Тери Брукс предлага епичен завършек на сагата си, който ще събере заедно поколения фенове.

Оставете отговор