Sword Art Online се връща към началото си!

kirito

Историята на оригиналното аниме “Изкуството на меча Онлайн” ще се сдобие с римейк, адаптация на манга от автора Реки Авахара, в която той преразказва сюжета на класиката с добавени сцени.

“Няма начин да превъртиш тази игра. Значение има само къде и как ще умреш…”

Месец е изминал откакто смъртоносната игра на Акихико Каяба е започнала, а броят на труповете продължава да расте. Вече 2 000 потребители са загинали.

Кирито и Асуна са различни хора, но и двамата предпочитат да играят сами. Въпреки това, посрещат трудностите заедно, както помежду си, така и от “Изкуството на меча”. Целият виртуален свят, в който сега живеят вече е смъртоносен капан, а малкото оцелели играчи са отчаяни, което ги прави опасни за самотници като Кирито и Асуна. Да останат без съюзници е самоубийствено. Ще могат ли двамата да преодолеят трудностите и да открият силата да повярват един в друг, като с това оцелеят?

Sword Art Online: Progressive е новата версия на “Изкуството на меча Онлайн”, която ни връща към първите епични приключения на Кирито и Асуна – на първото ниво от смъртоносния свят на Айнкрад!

Очакваме през 2022-ра година!

Тагове:  ,

Оставете отговор