Shadowhunters, Shannara Chronicles – дневник

matty alec
Снощи по телевизиите излязоха поредните епизоди по сериалите Shadowhunters и Shannara Chronicles, екранизации респективно на книгите “Град от Кости” от Касандра Клеър и “Камъните на елфите” от Тери Брукс.
В “Ловците на сенки” пристигна майката на Алек и Изи, която на бързо раздели отбора и изпрати Джейс и Изабел да разпитват феите за Валънтайн, докато Алек бе оставен за бавачка на Клеъри. Нещата обаче се объркват, когато върколаците решават да отвлекат Клеъри сами… Интересен епизод, най-любопитното в който е обтягането на отношението между някога верните парабатаи Алек и Джейс.
В “Шанара” Уил, Амбърли и Еритрия също са разделени, но от падане свободен стил. Сега по петите им са кръвожадни ловци на елфи, Уил намира неочакван съюзник в лицето на Пърк, а Амбърли се натъква на изоставено училище от света преди апокалипсиса. В същото време принцовете Андер и Арион са изпратени от баща си Ивънтайн /всъщност демонът, наречен Неузнаваемия/ на самоубийствена мисия срещу господаря на мрака Дагда Мор. Динамичен и изпълнен с екшън епизод.
Следете “Цитаделата” и за други новини от световете на Шанара и Ловците на сенки!

Тагове:  ,

Оставете отговор