“Murder in the Dark” – новата книга на Саймън Р. Грийн!

murder-in-the-dark

“Murder in the Dark” (“Убийство в мрака”), новата книга на Саймън Р. Грийн от поредицата за Ишмаел Джоунс, излезе вчера във Великобритания, като в САЩ читателите я чакат на 1-ви декември.

Ишмаел Джоунс е изпратен на мисия, за да помогне на група учени, които разследват мистериозна черна дупка, появила се в могилата Съмърсет. Дали това наистина е портал към друго измерение? Когато един учените пада в дупката – със смъртоносни последици – Ишмаел трябва да докаже дали това е нещастен случай… или убийство.

Книгата се издава от Severn House, под чиито знак излизат и късните романи от поредицата “Маниту” на Греъм Мастертън, а за “Murder in the Dark” те са разкрили пет неща за Саймън Р. Грийн, които досега не са били известни. Така например разбираме, че една от книгите, която е винаги с него е “Сейлъм’с Лот” на Стивън Кинг, че любимата му книжарница е в Сохо, че “Междузвездни войни” и “Пришълецът” са сред предпочитаните от него филми, заедно с “Мъглата” на Джон Карпентър, а също и че кара мотоциклет, участва в Шекспиров театър и, което е най-странното, се е борил с призрак!

Пълният списък на английски прочетете ТУК!

Оставете отговор