Mr. Nightmare – страховитият разказвач на YouTube

Mr Nightmare

Октомври е месецът, който традиционно свързваме с Хелоуин или Нощта на Вси Светии, а покрай този празник е съвсем естествено да си говорим за страшни истории. В днешния материал Ви представяме един техен разказвач, утвърдил се през последните години като любимец в канала за видео споделяния YouTube.

Тайлър Бенджамин Вентура, както е истинското име на Mr. Nightmare или на български Г-н Кошмар, е роден на 2-ри май 1992-ра година. Той е сдържан човек и не разкрива почти нищо за личния си живот, като в Интернет няма и автентична снимка, за която да е потвърдена, че е негова. Първите му опити за канал в YouTube са свързани с клипове за компютърни игри и скейтборд, но по-късно той го изтрива, за да се фокусира върху историите на ужаса, които може да разгледате ТУК.

MR NIGHTMARE tag

Първоначално Mr. Nightmare разказва повече паранормални истории, но с времето се фокусира върху разкази по действителни събития, свързани с престъпници или душевноболни. Г-н Кошмар качва клипове всяка седмица, понякога по повече от един път, като в тях чете истории на глас, изпратени му от зрители и добавя звукови специални ефекти. Историите му будят страх у много хора, но точно затова и видеата му са гледани толкова много.


Горният клип е сравнително нетипичен, но го споделям, тъй като е чудесен за въведение в съдържанието на канала, понеже засяга познати и обичани заглавия в жанра, за които Mr. Nightmare разкрива, че при направата си са били придружени от подозрителни събития.


Този клип е дори по-потресаващ, тъй като спира вниманието върху реални потребители от YouTube, създаващи видео съдържание, но постепенно превъртели и превърнали се в убийци. Най-плашещата история е за аниме фен, правил ревюта на японска анимация, преди обсесията му към оръжията да доведе до нещо ужасяващо.


Този клип е вече по-потресаващ. В него Mr. Nightmare разказва историята за откъси от лични дневници, разкрити заради ужасяващите истории, свързани с тях. Такива текстове издават чудовищни неща за авторите си.


Още по-умопомрачително е това видео за детски рисунки, които разкриват за нещо нередно случващо се или със самите деца, или със съзнанията им, което е дори по-плашещо.


Мейлът е нещо, което отдавна приемаме като част от ежедневието си, като за съжаление писмата от непознати често се оказват просто досаден и нежелан спам. Някои  от тях обаче, както виждаме в горното видео, могат да са сигнал за нещо далеч по-сериозно.


Това, което написах за мейлите звучи и за мобилните телефони, а в този си клип Mr. Nightmare представя няколко обаждания направо като от Ада. Най-лошото е, че всички тези неща са базирани върху неща, чиито жертви твърдят, че са РЕАЛНО случили се и това ги извисява на ниво над приказките за призраци и извънземни, към които повечето хора имат едно наум.


Малките обяви не изглеждат като естествено поле на ужаса, но ето, че тези анонси в сайта “Крейлист” имат повече от смущаващи тайни зад себе си. Прави впечатление, че Mr. Nightmare има достатъчно голям талант, така че да предаде и една история, свързано с чисто криминални намерения да звучи точно толкова страшна и втрещяваща, колкото би била, ако се случи на Вас или Ваш близък.

Mr. Nightmare е един от любимите ми канали в YouTube и свалям шапка на автора му, като го препоръчвам на всички, които ценят адреналина и силните емоции. А сега си слагам слушалките за още страхотии 😉

Статия на Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор