Lineage II

Lineage II
Chronicles 4: Scions of Destiny

Едва ли запалените MMORPG играчи, ще ги изненадам с нещо ново. Така нареченият “Експанджън” по известната MMO Lineage II отскоро вече е факт и се играе масово както в платените така и в безплатните сървъри. Въпреки че, повечето от вас със сигурност са много навътре със жанра и по-специално Lineage II ние решихме да напишем материал за Chronicles 4, ако не за друго то поне от уважение към този корейски шедьовър.
И така, като всяко продължение и това носи със себе си много промени, нововъведения и изненади. Като начинаещ в света на Chronicles 4, няма да мога да обхвана всичко. Но ще се постарая да предоставя най-важното. В този така наречен пач светът на Аден бива разширен почти двойно.  Можете да ходите да биете същества из земите на орките и джуджетата. Има още  няколко града и замъци, който могат да бъдат обсадени. Новите земи са загадачни и също толкова красиви. Същинско удоволствие е да крачиш из места като “Forge of The Gods” да кажем. Вижте как звучи. С новите земи разбира се идват и многото нови същества и босове (raid boss). Най-силният бос в Chronicles 3 бе дракона Антарас. Тази нова част обаче си има нов черен лорд, съжелявам за некомпентността, ала името му така и не го разбрах просто защото още не сме достигнали до него. Боса обаче отново е дракон, огромен и червен с четери крила.
Сега да обърнем малко внимание на нововъведенията, които не са малко. Вече можете да правите така нареченият fishing (което си го има отдавна в WoW), демек да ловите риба в рекичките и езерата. В официалните сървъри също така ще можете да си съдите и нивички!  Най-интересното от всички обаче е олимпиадата, така наречените Olimpics.Сами се сещате за какво идва реч, гладиоторски битки на арена където се излъчва победител на сървъра. Образно казано турнир, нещо което понякога разрешава много проблеми за разлика от безмислените побойща случващи се из сървърите на най-близката до града  арена. Другото интересно нещо в Chronicles4 това възможността за изграждането на Nobless (благородник). Това е нещо като мулти-клас, който можете да започнете да изграждате когато достигнете максималното ниво в играта, което е 78. Достигнете ли го можете да се върнете отново на 40 ниво и да продължите с нов под клас на героя си. Когато достигнете ниво на Nobless ще имате възможноста да научите нови допълнителни умения.
Едва ли казах нещо, което вече да не знаете. Но просто не мога да не похваля едно от любимите си MMORPG.  Дръжте се защото се задава и Chronilces 5.

Автор: Razael

Оставете отговор