Jurassic World: Camp Cretaceous Season 2

jurassic world new episodes

В края на януари магьосниците от “Нетфликс” зарадваха многобройните фенове на динозаврите с епизодите от втория сезон на новия им анимационен сериал “Джурасик Свят – Лагер Креда”, а аз най-после намерих време да ги гледам, като останах супер доволен!

Дариус и приятелите му са оцелели след ужасното бягство на страховития Индоминус Рекс, сложило край на увеселителния парк “Джурасик Свят”, ала на тежка цена – техният приятел Бен е бил отмъкнат от птерозаврите, а корабите с бегълците вече са отплавали, оставяйки ги сами на динозавърския остров. Или не съвсем сами, тъй като чудовищните му обитатели започват да щъкат накъдето си искат, а някогашния център на парка се превръща в леговището на Тиранозавъра, който отново е най-опасният хищник. Децата ще трябва да намерят начин да сигнализират на външния свят, че още са на острова – и да намерят начин, докато пристигне помощ…

jurassic camp 2 puprle

Вторият сезон от “Джурасик Свят” е все така страхотно приключение както и първия, като екшънът е дори още повече. Сценаристите умело развиват героите, така че те хем да запазят човешките си недостатъци, хем да станат още по-симпатични на зрителя, многообразието от динозаврите се увеличава, като освен Т-Рекса звезда става и порасналия Бъмпи, а залозите са дори по-големи, когато на острова пристига най-свирепия възможен ловец – човека. И макар шоуто да е за деца и това да гарантира, че надеждата не напуска историята, то има и достатъчно хорър елементчета като за пораснали фенове, които си струва да бъдат видени.

“Джурасик Свят – Лагер Креда” е може би най-готината история за света, измислен от Майкъл Крайтън във вече класическия му роман “Юрски парк”. Вторият сезон отново остави с отворен финал и вече нямам търпение за следващата порция серии!

Ревю на Александър Драганов

Оставете отговор