Idolish7 Vibrato

idolish7 vibrato

Idolish 7 Vibrato e аниме, излизало в YouTube между 2018-та и 2019-та година. То е продължение на оригиналния сериал Idolish 7 и изпълнява ролята на своеобразен мост между първи и втори сезон, като разкрива допълнителна информация за героите и преживяванията им.

Idolish 7 Vibrato се състои от 8 кратки епизода, като в първите два се разкрива повече за историята на триото “Тригър”, големите конкуренти на “Айдолиш 7”, които обаче са и техни приятели. Това са едни от най-силните серии в това сериалче, които придават повече дълбочина на образите, изпълняващи ролята на антагонисти, без обаче да са злодеи.

idolish7 vibrato team

Следващите два епизода са доста забавни и разкриват как Наги, Тамаки и Ямато без да искат се озовават на пътя на терористи, които планират да взривят бомба, но по погрешка откраднат колекцията манга на Наги, без да подозират колко опасен може да бъде един разгневен отаку. Пета и шеста серия ни показват как минава един почивен ден на момчетата от “Айдолиш 7”, като се вижда колко важна е ролята на привидно лекомисления Наги за отбора. Седми и осми епизод са за Natsu, песента, която “Тригър” са откраднали от “Айдолиш 7” и това как тя отново става хит. Това са може би и най-хубавите и топли серии в Idolish7 Vibrato, макар че цялото шоу е чудесно.

Като цяло Idolish 7 Vibrato няма как да се гледа самостоятелно, така че ако планирате да го гледате, непременно вижте първо оригиналния Idolish 7. Ако обаче вече сте фенове, знайте, че историята продължава с приключенията на любимите симпатяги от двете банди и вие не бихте искали да ги пропуснете.

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор