Idolish7 най-после поднови излъчване

idolish 7 new episodes

След мъчително чакане най-сетне доживяхме втората част от третия сезон на музикалното аниме Idolish7, два пъти печелило наградата на публиката от годишните отличия за японска анимация в Токио. Първият от новите епизоди бе излъчен днес в Япония и бързо се появи в Интернет.

Новата момчешка банда Zool е направила успешен дебют и всички фенове следят нея, а старите им любимци от Trigger са в немилост, пострадали от интригите на лукавия бизнесмен Рьо Цукумо. Певците от бандата Idolish7 искат да помогнат на приятелите си, но като че ли бизнес светът вече се настройва за сменената посока на вятъра. А Цукумо не е приключил с подлите си номера…

Idolish7 е поредица, започнала излъчване преди няколко години, като първоначално много фенове по инерция я отписваха като поредното идолско аниме, адаптиращо игра за смартфон. После обаче тя набра популярност с пълнокръвните си образи и завладяващо представяне на японския шоубизнес, без да премълчава и мрачната му страна. Напрежението и драмата изглеждат засилени за втората половина от третия сезон, който ние ще следим в развитие и през следващите седмици.

Тагове:  ,

8 коментара за Idolish7 най-после поднови излъчване

 • Alexander  :

  Вторият епизод излезе и съм със смесени чувства. Имаше яки моменти с героично спасяване на “Тригър” от страна на Наги, Рику и Мицуки, но драматизмът започва да натежава и идва в повече.

 • Alexander  :

  Третият епизод излезе днес, остави добро впечатление, най-вече заради участието на злодеите Цукумо и Куджо. За момента те крепят историята, като й придават сила, малко поизчерпана изглежда динамиката между момчетата идоли. Ще видим как ще продължи нататък.

 • Alexander  :

  И четвърта серия излезе, но за съжаление не ми допада 🙁 Магията от предните сезони я няма или вкусът ми се е изменил. Не знам ще продължа ли да коментирам…

 • Alexander  :

  Със закъснение стигнах до пети епизод, доста по-добре, почват да се подреждат нещата.

 • Alexander  :

  Шестата серия е прилична, не е нещо велико, но имаше чаровни сцени с юбилей на Idolish7 и опитите на Trigger да си върнат популярността.

 • Alexander  :

  Седми епизод имаше силна първа половина с изпълнението на “Тригър” в дъжда и слаба втора с доста изсмукани разсъждения за Рику – сякаш анимето опитва да е дълбоко, но става излишно драматично. Може би защото тази година гледах главно състезателни истории, но Idolish7 засега е загубило магията си върху мен.

 • Alexander  :

  Осми епизод беше много, много хубав! Хем емоционален с Тамаки и Рику, хем бедес с Цукумо! Дали не се подкрежда сезонът за силен финал?

 • Alexander  :

  9-ти епизод не беше лош, но не беше и уау като предишния

Оставете отговор