Eйчи Отори

eicchi

Ейчи Отори е герой от аниме поредицата Uta no Prince-sama, известна накратко и като Utapri. Той е музикален идол и лидер на популярната бой банда “Хевънс”.

Ейчи е син на големия музикален продуцент и бивш изпълнител, известен с псевдонима Гневния Отори. Баща му е имал самочувствието на най-добрия и тежко преодолява това, че конкурента му Сияйния Саотоме го задминава като популярност. Поради това той вдъхва на сина си надменност, жажда за победа и безпардонност, които Ейчи проявява при среща с конкуренти, демонстрирайки арогантност и увереност в лесен успех.

otori arrogant

Ейчи Отори се появява на хоризонта, когато бандата му “Хевънс” бива номинира за наградата “Утапри” и очаква лесна победа срещу конкурентите си от “Стариш”, като е уверен, че с това ще придърпа към тях и композиторката им Харука. Нещата за него се усложняват, когато баща му поставя удоволствие, че ако не спечели приза, “Хевънс” ще бъде разпусната като група. Бандата прави страхотно изпълнение в състезанието, но “Стариш” са дори по-добри и ги побеждават. Но по молба на шампиони, “Хевънс” са пощадени и оцеляват като група.

otori handsome

Бандата получава шанс за изкупление, когато бива включена в последния момент като претендент за откриването на спортния фестивал Triple S. По пътя към решаващия концерт всеки от изпълнителите на “Хевънс” получава задание да се комбинира с колега от “Стариш”. Ейчи се пада с чувствителния Итоки Отоя, когото притиска с болезненото му минало на сирак, за да извади най-емоционалното изпълнение от него. Песента се получава, но Ики се срива. Това радва много стария Отори, но отвращава Ейчи, който изпитва видимо облекчение от това, че Отоя все пак се възстановява и влиза в конфликт с баща си. Така “Хевънс”, които са ъпгрейдвани с още музиканти, получават забрана за участие, с която не се съобразяват и правят чудесно изпълнение, макар “Стариш” отново да печелят.

otori hey

По-късно Ейчи и групата му участват в концерта “Вълшебното кралство на музиката”, като всеки антагонизъм между тях и колегите им е забравен. Отори се утвърждава като един от най-добрите млади музиканти на своето време. Феновете на групата му “Хевънс” са известни като “ангели”.

Представен от Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор