Dragon Ball Z: Dead Zone

dragonball z dead zone

След кратка пауза се връщаме към пълнометражните филми от аниме поредицата Dragon Ball Z, като днес на фокус ни е “Мъртвата зона”, продукция от 1989-та година, чието заглавие съвпада, по всяка вероятност случайно, с това на прочутия роман от Стивън Кинг.

Демоничният тиранин Гарлик преследва вечен живот! В пътя към тази пъклена цел той е изпратил своята троица гавази, убийци с невероятно умение, чиято задача еда сразят могъщия Пиколо. Скоро след това те отвличат и Гохан, сина на Гоку, за да вземат от него драконово кълбо. То им трябва за колекцията, която призовава неземния дракон Шен Лонг, способен да изпълни почти всяко желание. Гоку на свой ред тръгва да спаси сина си, но ще може ли да победи Гарлик, убийците му и идващият да търси мъст и срещу тях, и срещу него Пиколо?

dragonball dead zone

Това филмче ми хареса по-малко от други заглавия, които съм гледал от тази поредица, но все пак беше забавно. Анимацията ми се видя средна работа като изпълнение, но отново е наблегнато на екшъна, като има доста мощни битки и се загатва за потенциала на Гохан, което ще е плюс за закоравелите фенове. За новак в поредицата като мен беше приятно губивреме, подходящо за материалчето в сайта ни, което четете в момента.

Ревю на Александър Драганов

Оставете отговор