Dead Man Walking – следващата книга за Ишмаел Джоунс

dr. doa
Dead Man Walking 
е заглавието на втората книга от новата поредица на Саймън Р. Грийн за Ишмаел Джоунс. Тя ще бъде издадена на първи септември тази година и потвърждава наученото по-рано от “Цитаделата”, а именно, че тази година ще има и други книги на Саймън Р. Грийн освен Dr. Doa, десетата част от поредицата Secret Histories, която виждате на снимката.
Dead Man Walking е директно продължение на хита от миналата година The Dark Side of the Road, който започна историята на Ишмаел Джоунс – човек, описан в резюмето на втората книга като някой, от който се боят самите сенки. Ишмаел е изпратен заедно с колегите от загадъчната Организация в Йоркшир, където трябва да докаже, че серия паранормални явления всъщност имат логично обяснение. Когато обаче другарите му започват да бъдат избивани един по един, той отново ще трябва да започне смъртоносна игра на криеница с дементен убиец…
Поредицата за Ишмаел Джоунс явно ще бъде посветена на криминални загадки със свръхестествен обрат, сюжет, който Саймън Р. Грийн е отработил перфектно още от дебюта си с “Хоук и Фишер” през 90-те. Аз лично очаквам с нетърпение излизането на книгата!

Оставете отговор