Dark Souls 3

Адриан, който е млад фен от фентъзи клуб “Цитаделата”, наскоро изигра фентъзи играта Dark Souls 3 и поиска да сподели впечатления от нея в сайта. Понеже това е сайт от и за феновете, разбира се, се съгласих. Приятно четене на неговото малко, но възторжено ревю:
Dark_souls_3_cover_art
Най-сетне след дълго време успях да се преборя с Dark Souls 3! Изключително съм доволен от 3-тата игра на поредицата! Играта е изключително красива. Не мисля че трябва човек да се притеснява от това дали да си вземе Dark Souls 3 или да не си я защото както повечето знаят Dark Souls са изключително трудни игри! Но тук някак си създателите се бяха взели да направят играта повече да мислиш какво правиш и как да убиеш. Босовете не бяха толкова трудни, както предишните. Но си бяха и предизвикателни!
Да поговорим за героят, който ти играеш. Ти си рицар на светлината и разбира се, се бориш с мрака. Можеш с екипировката, която получаваш да имаш повече защита, атака и т.н. Много ми хареса как са направили мечовете и доспехите които носиш. Типични доспехи искрящи в мрака, където се крият най-мрачните и силни същества. Така, сега за самия свят. Играта се развива в един фентъзи свят. Има огромни дворци, които седят на скали и са изключително детайлни. Много ми харесва как са обърнали внимание на детайла на околния свят. Самата вселена е мрачна. Мрачни времена. Злото се надига и ти трябва да го спреш. Но някакси на мен не ме беше страх от този свят. Даже исках и да остана в него. Въпреки, че беше мрачен той имаше красота.
Според мен Dark Souls 3 ми е любимата Soul досега! Оценка бих и дал 10/10! Всичко беше страхотно. Детайл. Околен свят. Босове. Героят ти!

Тагове:  

Оставете отговор