Cheetor с биография за Cyberverse, Sky-bite и Jetfire също ще участват!

cheetor

Cheetor, култовият герой от “Войната на зверовете”, който ще се завърне във втория сезон на Transformers Cyberverse, вече се сдобри с официална биография на новото си “Аз”. “Хасбро” го представят така:

“Леотроп (такъв беше българският превод, доста неточен, между другото) е загадъчният пазител на Всеискрата. Много загадъчен. Никой не знае откъде идват силите му, нито защо се преобразява на голяма котка. Така или иначе, това, че е загадъчен го прави почти непобедим и е цяло щастие, че е на наша страна и се бори с гадните десептикони
– Бъмбълби

Освен него на първа линия отново излизат Джетфайър, герой от оригиналната анимация G1, представен така:

jetfire

“Всички смятат, че Джетфайър избухнал в битка с най-големия си враг, Скайбайт! За щастие на Ауотоботите той оцелял и до ден днешен се бие на наша страна. Никога не се предава. Но не му заставайте на пътя в разгара на битка! Има навика да руши всичко по пътя си, само и само да спечели!”

– Бъмбълби

Изненадващо е завръщането и на злодей Скайбайт, познат на по-паметливите фенове на “Трансформърс” от старото аниме “Роботи под прикритие”, излязло на малкия екран през 2001-ва година.

skybite

“Свиреп боец, който е метална акула с лазери. Скайбайт е първия избот на Мегатрон за невъзможни мисии. Той е бърз, здрав и има достатъчно огнева мощ, за да надделее във всяка ситуация. Където и да се намираш, ако Скайбайт е по петите ти, ще те намери!

– Бъмбълби

След тези описания сме още по-надъхани за сериала, който чакаме на 7-ми септември!

Тагове:  

Оставете отговор