Юто Куроиши

yuto pro

Юто Куроиши е герой от аниме поредицата Dream Festival. Той е талантлив и амбициозен певец, част от бандата “Курофуне”.

Юто е дете на богати родители, които го възпитават строго. Поради това той бяга и среща уличен музикант, който му разкрива красотата на музиката. По-късно Юто губи контакт с него и започва да пее по барове, след което решава да се пробва да стане идол, но му бива съобщено, че трябва да намери поне един партньор на сцена. Юто се счита върху Кейго Казама, красив актьор, изпаднал в депресия и успява да го убеди да работят заедно, след като го спасява от група побойници. Двамата веднага печелят първото състезание за идоли, в което участват с новосформирания си дует “Курофуне”, а после остават на крачка от победата във Фестивала на Мечтите, като въпреки това успяват да дебютират с албум заради популярността си.

yuto handsome

Юто остава затворени и недружелюбен след първите си успехи, което изопва отношенията му с емоционално несигурния Кейго Казама. Когато Казама погрешно възприема текст на песен, писана от Юто за първия му ментор като такава за него, отношенията между двамата се сриват. Кейго проваля концерт на “Курофуне”, а после си прави самоотлъчка и спира да ходи на работа. Първоначално Юто не възнамерява да се занимава с това, макар да разбира, че Кейго е пред уволнение. Когато обаче Шин Ойкава го предупреждава, че отношенията им може да се развалят завинаги, Юто се взима в ръце и намира приятеля си, като го уверява, че иска да работят заедно и цени екипната им работа. “Курофуне” се съвземат и отново започват да жънат успехи, а Юто после се среща и със стария си приятел от улицата, който е станал фотограф. Накрая той и Кейго помагат на конкурентите си от DearDream да закрият следващото издание на Фестивала на Мечтите, след като звездата им Канаде Амамия се контузва.

Юто Куроиши е своенравен герой и типичното лошо момче, като трябва да бъде побутнат, за да стори нещо добро, но в крайна сметка успява да го направи и с това си печели биография в Цитаделата. С него завършваме прегледа на герои от аниме поредицата Dream Festival.

yuto full size

Тагове:  ,

Оставете отговор