Щурият Мадагаскар

Madly Madagascar

“Щурият Мадагаскар” е мъничко филмче от анимационната поредица “Мадагаскар”, с което не бихме ви занимавали в отделно ревю, ако сюжетът му не съвпадаше чудесно с Празника на Влюбените, който е днес.

По времето, когато е бил крал на зоопарка в Ню Йорк, Алекс Лъва страшно е обичал Свети Валентин, тъй като е получавал много любовни картички. Сега обаче опитите му да популяризира Деня на Влюбените в Африка удрят на камък и никой не му обръща внимание. В това време обаче Марти зебрата бива напръскан с любовна отвара от лемура Морис и внезапно става неустоим за цялата савана… а в това време други двойки скъсват, може би защото хипопотамка и жираф от една страна и пингвин и кукла от друга не са най-подходящите комбинации!

Филмчето не е нищо особено, но е симпатична идея за празника, като ще допадне на хората, които харесват и големите филми. Има много смешни перипетии, пингвините както винаги са брилянтни и има отново трогателна развръзка с любимия ни лъвчо Алекс. Ако търсите нещо весело за Свети Валентин, “Щурият Мадагаскар” е един нелош избор.

Ревю на Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор