Шиномия Нацуки

natsuki cute

Шиномия Нацуки е музикален идол – певец и актьор, герой от аниме поредицата Uta no Prince-sama, известна накратко като Utapri.

shinoiya

Нацуки е ученик в академията “Саотоме” и съквартирант на Сьо Курусу, когато се запознава с младата композиторка Харука, която по странен начин описва като сладка колкото кученцето му. С това той разкрива, че има слабост към сладички неща и затова иска да се дипломира с песен на Харука. Тя го изненадва, като го избира с още няколко момчета и оформя групата “Стариш”, но не и преди да стане свидетелка на нещо странно. Нацуки, който носи очила, става съвсем друг човек, когато ги свали, нещо, което първоначално е известно само на Курусу. Неговото алтернативно аз е Сацуки, изключително свиреп и опасен млад мъж, който може да бъде обуздан само когато очилата се поставят обратно.

Shinomiya_Satsuki

Въпреки тази си странност, Нацуки се дипломира с останалите, а по-късно с бандата “Стариш” печели и наградата “Утапри”. Когато обаче групата се състезава за откриването на спортното състезание Triple S и той трябва да запише песен с колега от “Хевънс”, това отново провокира появата на Сацуки, който заплашва да напусне бандата “Стариш”, тъй като работата заплашва емоционалното състояние на Нацуки. Харука е тази, която убеждава тъмното “аз” на Шиномия да приеме, че той вече е достатъчно силен, за да се справи сам и така персоната на “Сацуки” заспива в Нацуки, може би завинаги.

natsuki

След този инцидент “Стариш” записват победа в конкурса срещу конкурентите си от “Квартет Найт” и “Хевънс”, а после Шиномия е един от участниците в големия концерт “Вълшебното кралство на музиката”. Той е интересен и нестандартен герой, заслужаващ си биографията в Цитаделата.

Представен от Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор