Шепот от отвъдното

Шепот от отвъдното


Author: Eragon 16
Date: 24.06.2007

ghostwhispers.jpg
Доктор Хаус, Изгубени, Бягство от затвора…Всички тези заглавия са ви познати, нали? Тези сериали, отличаващи се с тяхната оригиналност, вече са дошли и в България. Но в началото на по-миналата седмица по нашата телевизия започна излъчването на един от най-добрите за паранормални явления, които сте гледали – “Шепот от Отвъдното”.
Историята ни въвлича в съдбата на Мелинда Гордън – наскоро оженила се жена, която има странната дарба да вижда “прикованите” духове, както ги е наричала баба й. Нейната съдба е когато те й пойскат помощ тя да им помага да преминат отвъд. Да отидат на по-доброто място.
Всичко започва когато тя и съпруга й Джим Кланси се местят в малко градче, където заедно с приятелката си Андреа отварят антикварен магазин. Но това е само началото. Още първия ден, когато се местят в новият се дом при нея идва мъртъв пилот с молбата да види сина си и чак тогава да премине отвъд…
Освен на него тя помага и на малко дете, сгазено от влак чакащо майка си все така на влаковата линия. Помага и на три деца, малки сираци изгорели при пожар в приюта си,помага и на мъртъв затворник, искащ да види семейството си, както и на мъртва жена искаща съпруга й да не страда толкова много за нея.
Елегантен, нежен, тъжен, стряскащ, красив, ВЕЛИК!!! Това е сериала „Призрачен шепот”. Ако искате да видите нещо, което да разчувства душата ви и дори да ви разсмее с някои реплики, отдайте му се. Ще ви хареса това че призраците не са направени като търсещи кръв изроди. Направени са като хора, само че никой не ги вижда освен Мелинда.
Като стана дума за хора в каста са включени едни изключително способни актъори.
Дженифър Лав Хюйт (Мелинда) няма да ви хареса единствено, ако имате каменно сърце или ако изобщо нямате сърце. Няма такива суперлативи, които да опишат нейния талант и красота. Перфектна е във всяко отношение.
Другата женска част Аиша Тейлър (Андреа) е много сладка и симпатична и със сигурност ще ви развесели с нейното добро сърце и от време на време смешни действия.
Сериалът също така представя много добре и мъжката част.
Дейвид Конрад е найстина добър актъор, който за мен може дори да се пробва във епичното фентъзи като герой от ранга на Арагорн например.
Сериала е едно наистина добро предложение, от което няма да останете разочаровани. Насладете се!!!

 

Оставете отговор