Чудесни думи за “Звездата на Гибелта”!

banestar mushkarov

Прекрасни думи за “Звездата на Гибелта” получих от писателя Кръстю Мушкаров, автор на романа “Сълзите на дракона”, който през 2017-та даде начало на колекцията книги от издателство “Иви Пет”. Ето какво написа г-н Мушкаров в групата на Цитаделата във “Фейсбук“:

“Светът е в опасност. Гибелна заплаха надвисва над живота на всички хора, птици и риби, на дърветата и вълшебните създания, които го населяват. Застрашено е съществуване на самата планета Лекдария. Тези съдбоносни времена изискват появата на безсмъртни герои. На нови, идващи заедно със заплахата, и на стари, заспали от хиляди години, безгрижни, егоистични и самовлюбени. Непримирими врагове ще трябва да се съюзят в името на общото си оцеляване. Компромиси ще се правят и рани ще се превръзват. Бог ще живее като простосмъртен, ще опознае чувствата и слабостите на своите поданици, за да намери сила в тях. Върху безплодните пожарища, останали след разрушителните войни, отново ще трябва да покълнат семената на приятелството и доверието, от Злото ще трябва да се роди Добро, защото само така светът може да бъде спасен.

“Звездата на гибелта” е новото епично фентъзи на Александър Драганов, което събира Бог-Дракон, безсмъртна магьосница и огромен боен робот. Разностранната група е единствената слаба надежда на обречения свят. Единствената крехка сила, която може да спре невъобразимото Зло и да спаси цялата Вселена. Технологиите помагат на магията, а приятелството надделява над дрязгите и прехвърля мост през омразата и недовериято. Докато накрая не избликне стаената от векове Любов. Приключенията следват едно след друго, смъртоносни битки се редуват с шеговити разговори и дълбоки размисли. А целият път води героите и читателите до последния грандиозен сблъсък, от чийто изход зависи съдбата на самия Живот…”

Оценката на г-н Мушкаров за книгата в Goodreads е максималната – пет звезди! Благодаря!

Александър Драганов

ПОРЪЧАЙТЕ “ЗВЕЗДАТА НА ГИБЕЛТА” САМО ОТ КНИЖАРНИЦА “SMART READING“!

Оставете отговор