Честит Хелоуин!

spooky-halloween-background-with-pumpkins-in-a-cemetery_1048-3055

Честит Хелоуин на всички наши читатели!
Макар през годините в България по редица причини ежегодно да се отваря дебата трябва ли да отбелязваме този празник, моята позиция е пределно ясна – на този ден почитаме любимите ни жанрове хорър и фентъзи, дори и да не сме католици, които честват Нощта на Вси Светии 🙂 И за да не си останем с голите пожелания, искаме да ви обърнем внимание на три готини събития, където може да изкарате една незабравима вечер.
Тази вечер от 18 до 21ч в “Книжен Център Славейков” – в големия безистен срещу фонтана на площада – ще има хелоуинско парти за рождения ден на книжарницата, в който ще се раздават награди. Най-голямата от тях е ваучер за 100 лв! Ще има и други промоции и намаления за книги-игри, така че препоръчваме 🙂 Запишете се за партито, което закрива тридневния фестивал за книгите-игри ТУК!
От 20:00ч в клуб “Менталист”, на първия етаж в ЦУМ, започва пътешествие сред имението менталист, като само добрата маскировка може да те предпази от злите духове! Към 22:00ч ще има награди за най-добра маскировка, а шоуто ще продължи до след полунощ. Запишете се за събитието ТУК!
И накрая, но не и по значение, от 19ч в зала “Универсиада” започва “Аниме Хелоуин”, който ще трае до полунощ. Повече информация за събитието ТУК!
От наша страна ще опитаме да ви пуснем ревю на страшен филм до края на деня, но понеже имам и професионални ангажименти, не давам обещания 🙂
Във всеки случай, Happy Halloween!

Тагове:  

Оставете отговор