Честит национален празник!

logo-citadelata-red_zpsa385c437

Честит Национален Празник! Желая на всички наши читатели да изкарат добре трети март, да си спомнят в сърцата за всички наши освободители – българи опълченци и руски воини, винаги да ценят свободата и независимостта, както политическата и обществената, така и тази на мисълта. Днес е и Международен ден на писателя, затова ви препоръчвам да отпразнувате и двата празника, като си закупите българска книга от празничната промоция на “Гаяна“.

Вариант да отпразнувате 3-ти март има и като отидете на кино – било на “Логан”, третия соло филм за Върколака, в който той гледа свой клонинг като дъщеричка, било на “Защитници”, дошъл от страната на нашите освободители. И двата са вече по кината.

Накрая, за да си укротя душата, ще си кажа новината за това, което стяга моя чепик – според “Дедлайн” Травис Найт ще е режисьор на самостоятелния филм за Бъмбълби, който излиза през 2018-та. Вариант за тази позиция е бил и Крис Макей, който покори света с “Lego Batman”, но той пък вероятно ще адаптира комиксите за Найтуинг на голям екран.

След като споделих актуалните новини за деня, отново да ви честитя празника – Честит Трети Март!

Тагове:  

Оставете отговор