“Черната корона” вече може да се поръчва!

black crown

Премиерата на “Черната корона” е тази събота от 19.30ч в Книжен Център “Славейков”, но ако някой е особено нетърпелив или няма възможност да присъства, може да поръча книгата и на лично съобщение във “Фейсбук“! Коричната цена е 15 лв, но ако поръчвате по куриер, може да си набавите книгата за 12 лв, без пощенските разходи.

Тези от вас, които са чели първия том от моето епично фентъзи, “Сказания за Ледената планина”, си спомнят, че в края на книгата за героите и народите в нея настъпи мир. Сега гората на светлите елфи отново е разцъфтяла. Хората са се освободили от абсолютната власт на инквизицията. Джуджетата правят нови, смайващи технологични открития.

Това обаче е само затишие пред буря. В Иррхас-Аббат, Града на Странните Удоволствия, Черния крал е разкрил тайните на самото съзидание, а под знамената му се е събрала огромна армия, като към елитните войски от елфи на мрака са се присъединили и други, далеч не толкова елегантни създания като орки, тролове и минотаври. Мирът е към своя край, а самите богове са замлъкнали за молитвите на своите вярващи.

Войната настъпва – но кой ще оцелее след нея? Отговорите само в “Черната корона”!

black crown in my hands black crown ot ka6onite

Оставете отговор