Чери

cherry glasses

Каору Сакураяшики, по-известен като Чери Блосъм, е герой от анимето Sk8 the Infinity. Той води двойнствен живот, като денем е калиграф, а нощем скейтър, който се спуска в нелегални състезания.

cherry vs miya

Каору е интелектуалец, известен с изключителната си красота, подчертавана от косата му във вишнев цвят. Той се слави със самообладанието си, което губи единствено в присъствието на своя приятел от детинство и съперник на скейта Джо. Каору е един от легендарните скейтъри, организирали спусканията по страховития S-маршрут и е бил много близък приятел като малък с шампиона Адам, като по-късно обаче двамата с Джо се дистанцират от него. Причината е, че Адам прави изключително брутални маневри срещу съперниците си, а и вече не изпитва тръпка на предизвикателство, когато се състезава с тях.

cherry handsome

Каору прави впечатление със своя скейтборд, в който има вграден изкуствен интелект, записваш и анализиращ състезанията. Това му позволява винаги да приеме най-ефективния маршрут и съчетано с уменията му го прави изключително труден за побеждаване съперник. Затова и той е един от състезателите, поканени за участия в специалния турнир, който Адам организира, за да се състезава с младия, но гениален новак Ланга. Чери се пада точно срещу Адам, като води в по-голямата част от състезанието между двамата. Той обаче погрешно смята, че Адам не би използвал жестоките си хватки срещу него заради приятелството им от едно време. Оказва се, че Каору бърка – във финалния сектор Адам го изпреварва с лекота и го халосва със скейта си, като с това го праща в болница.

cool cherry

Каору успява да се възстанови и злорадства за унижението на противника си, който се хлъзга и пада при подобна маневра в следващия кръг срещу Реки на дъжд. Адам все пак успява да спечели и този дуел и предизвиква Ланга на стария, вече забранен заради опасността си S-маршрут. Именно Чери отгатва, че старият му приятел и враг иска да примами Ланга в Зоната, онова състояние на върховия спортист, в който той вижда само маршрута и се откъсва от всичко земно. Според Каору на писта като стария S това е самоубийствено. Ланга обаче се измъква от Зоната, а после вади Адам от гибелното му увлечение и печели финалното състезание.

cute cherry

След финала Чери е един от скейтърите, радващи се за новия шампион. Това той прави с Джо, своя приятел от детинство, с който се карат постоянно и за всяко нещо заради контрастните си характери, но в действителност са изключително близки. Когато Каору идва контузен след посещението си в болницата, той се чувства достатъчно спокоен в присъствието на Джо, че да заспи в бара му.

flyin cherry

Каору е харизматичен и елегантен персонаж, който бързо си спечели огромна популярност сред фендъма на Sk8. Надяваме се да го видим при заснемане на следващи сезони.

cherry gif

Представен от Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор