Чарли Бушнел

charlie bushnell cool

Чарли Бушнел е американски актьор, напоследък придобил известност заради великолепното си изпълнение в сериала “Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, където влезе в ролята на Люк Кастелан.

Чарли е роден на 16-ти юни 2004-та година в Лос Анджелис. Майка му се казва Никол, а баща му Пол е музикант. Смята, че е бил предопределен да стане актьор, защото и вуйчо му е такъв. Още на 10 години хваща камера и започва да снима клипове с приятели.

През 2017-та година Чарли преживява много тежко смъртта на кучето си Патито и за да преодолее болката се затваря вкъщи, като започва да гледа сериала Stranger Things. Бушнел се вдъхновява от историята и решава на свой ред да стане актьор. В началото се обучавал сам, като наизустявал монолози и после се снимал как ги изрича. След това се хванал да участва в училищни пиеси, а после започнал да се явява на кастинги.

charlie as luke

Първата голяма роля на Чарли е в поредица “Дневникът на един бъдещ президент”, където изпълнява ролята на Боби. По-късно бива избран за образа на Люк Кастелан, сина на Хермес от поредицата “Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, адаптация на “Дисни Плюс” по романите на Рик Риърдън. Изпълнението му е ювелирно и бързо му печели много фенове.

Когато не снима, Чарли или учи, или се забавлява, като обича да играе на видеоигри, но също и да спортува, като слабост са му футболът и тенисът. Благодарен е за подкрепата на семейството и приятелите си, гордее се, че етнически е от смесен произход.

Пожелаваме на Чарли още много успехи и силни роли, с които да ни радва!

charlie bushnell

Представен от Александър Драганов

Оставете отговор