Цял свят ще чете “Хари Потър”. Ние също.

Нощта на Хари Потър е събитие, в което феновете от цял свят четат любимите книги от Дж.К. Роулинг. Тази година България също ще участва! Тазгодишното събитие се провежда под надслов НОЩ НА МАГИИТЕ.
Издателство ЕГМОНТ отправя специална покана към училища, книжарници, библиотеки, читалища и фен клубове в цялата страна да се присъединят към инициативата, като организират свои събития за отбелязване на НОЩТА НА КНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР. Всички те могат да използват специално създадения и преведен на български организационен пакет с идеи и материали за подготовка на един незабравим празник на книгите за Хари Потър. Той ще бъде наличен за сваляне от сайта на издателството на 27 януари 2016.
Още от утре издателството ще гостува на 90-то СОУ в Люлин, където ще направим събитие за магьосника пред учениците, а аз ще съм водещ. А на четвърти февруари от 18ч в книжарница “Хеликон-Витоша” ще могат да присъстват всички фенове. Събития засега има и във Враца – където организатор е нашия приятел Михаил Митев, а също и в Русе.

Оставете отговор