Цитаделата на СуперЕндуро

Фенове от екипа на Цитаделата ще посетим старта от Световния шампионат по мотоциклетизъм в категорията “СуперЕндуро” за Гран При на България. Състезанието ще се проведе на 24-ти февруари в зала “Арена Армеец” и ще посрещне най-добрите състезатели в този тип надпревари, съчетаващи мотокроса с препятствията на ендуро. Сред тях е и шампионът Били Болт, считан за един от топ пилотите на две колела в света.

Гран При на България по СуперЕндуро по всяка вероятност ще бъде върховото събитие за феновете на моторни спортове у нас, така както през миналата година това бе надпреварата по Супермото в Плевен. Тогава отново фенове от Цитаделата бяхме на състезанието, провело се на пистата “Долна Митрополия” и после направихме репортаж, който може да си припомните ТУК. Планът е да постъпим така и със старта в “Арена Армеец”, а какви са впечатленията ни вероятно ще може да научите още следващия ден на 25-ти.

Макар да сме сайт за фентъзи и фантастика, повечето фенове от екипа на Цитаделата сме почитатели и на високите скорости, така че през цялата година ще може да очаквате от време на време да излизат статии за автомобилизъм и мотоциклетизъм. Надяваме се част от тях да са репортажи от събития, които сме видели на живо, като началото, живот и здраве, ще даде Гран При на България по СуперЕндуро.

Оставете отговор