Цитаделата на втори тур за “Еврокон”!

cit-eurocon

За Цитаделата е гордост да участва и във втория тур от гласуванията за български номинации на фестивала “Еврокон” в Италия през месец юли! Изберете ги на сайта, подготвен от “Фендъм.БГ“!

Нашият сайт се състезава в категорията за Интернет-публикация, а книгата ми “Тримата вълшебници и Златното руно” е номинирана в класацията за най-добро произведение за деца. Д-р Искрен Иванов получава признание с участие в категорията за популяризатор, а аз, Александър Драганов, съм с номинация за преводач. Отделно от това поредицата с наше участие “Сказанията на Стрикса” е сред претендентите за периодично издание, а много наши съмишленици като Донко Найденов и Марин Трошанов са в битката за номинации из различните категории, като легендарният Сибин Майналовски получава признанието да се състезава за титлата “Гранд-майстор”. Партньорите ни от “ИвиПет” пък са сред най-добрите издатели.

За нас е много приятна изненада да се видим на втори тур, тъй като дните около предложенията ги прекарах в болница и не бях очаквал този път да продължим напред. В класацията участват много от водещите общности в българския фантастичен фендъм, като портала ShadowDance, страхотните ни приятели от SciFi.BG, мощното списание “Дракус” и човека зад него Явор Цанев, форума на иконичния за родната фантастика клуб “Иван Ефремов” и негови изтъкнати деятели като Атанас П. Славов и Александър Карапанчев, както и много други. Би било дръзко да се надяваме за победа, но се радваме, че участваме и Ви призоваваме да гласувате, за да можем да изпратим най-силните възможни номинации, които да защитават честта на България в Европа.

ГЛАСУВАЙТЕ!

Тагове:  

Оставете отговор