Хот Шот срещу Кира Ямато

hot shot cybertrongundam gundam seed destiny strike freedom_www.wallpaperhi.com_10
Макар да е Дуел, закъснял в “Цитаделата” с цели 13 години, битката между Хот Шот от “Трансформърс Кибертрон” и Кира Ямато от “Mobile Suit Gundam Seed Destiny” е експеримент, който бих искал да проведа с феновете в сайта.
Хот Шот е един от по-младите и темпераментни Аутоботи в отбора на Оптимус Прайм, който се появява в т.нар. Трилогия за Юникрон, съставена от аниметата “Армада”, “Енергон” и “Кибертрон”. Макар да няма опита на по-стари бойци като Скавенджър, той има голям боен дух и не се страхува да влиза в битки с коварните Десептикони, като алтернативната му форма е на бърза спортна кола, с която Хот Шот обича да се състезава.
Кира Ямато е главният герой в двета анимета “Mobile Suit Gundam Seed” и “Mobile Suit Gundam Seed Destiny”, съвършеният Координатор – генетично подобрен човек, който може да управлява гигантски робот със същата лекота, с която движи собственото си тяло. Кира играе ключова роля в битките с деспотите Ла Крюзе и Дюрандал, а оръдията му са способни да изпепелят цели армади.
Трансформър срещу Гъндам – и победителят може да е само един. Хот Шот или Кира Ямато? Това зависи от вас!
Дуелът ще се проведе до утре в 12.00ч във “Фейсбук“.

Оставете отговор