Хикару Осари

hikaru

Хикару Осари е герой от аниме поредицата B-Project. Той е музикален идол – певец и танцьор, част от бандата MoonS.

Хикару е висок и строен младеж, който се запомня лесно заради зелената си коса. Той е шумен, енергичен, а когато се развълнува и непохватен. Това понякога създава проблеми на групата му, но също така го прави и ценен за колегите му, тъй като винаги е способен да разведри настроението им. Когато работи, той е винаги много съвестен и старателен, независимо от трудността на задачите, пред които е поставен.

Osari_Hikaru_S1

Веселието на Хикару обаче поне отчасти му служи за маска. Той страда от тежко хронично заболяване, което се проявява под формата на симптоми за кашлица, когато той е претоварен. Хикару може да контролира това с помощта на медикаменти, ала трябва да ги приема редовно – в случай, че ги забрави, симптомите рецидивират. Това притеснява страхотно приятелят му Тацухиро, който веднъж се губи в планината, търсейки мистична билка, с която да излекува Хикару.

Osari_Hikaru_S2

Като част от B-Project и MoonS, Хикару преживява премеждията и успехите на останалите идоли, които работят по тази инициатива на компанията “Гандара Мюзик”, като се стреми да помага на мениджърката Цубаса по пътя към успеха. Той е симпатичен и чаровен герой, комбинация, спечелила му биография в Цитаделата.

Osari_Hikaru_Game

Представен от Александър Драганов

Тагове:  , ,

Оставете отговор