Хенри Кавил разкри, че е фен на Warhammer

henry-cavill-as-superman

Актьорът Хенри Кавил, известен с ролите на Супермен в “Човек от стомана” и Вещера в едноименния сериал на “Нетфликс”, разкри, че е фен на бордовите игри Warhammer. Това стана навръх католическия Великден вчера, когато Хенри снима как боядисва фигурки от поредицата. Кавил призна, че отдавна не е имал възможност да се занимава с това, но му се е отворила възможност заради коронавируса. Актьорът каза, че много обича и света на историята, като чете книги за Warhammer и намекна, че работи по нов проект. Дали той не е свързан с британската серия? Кавил би бил идеален за хамърска роля, като еднакво успешно би се справил и с ролята на космически пехотинец от далечното бъдеще и с тази на Малекит, подобния на Дарт Вейдър крал на мрачните елфи. Във всеки случай Хенри затвърди статута си на най-голям нърд сред актьорите и се надяваме тази му страст да бъде възнаградена.

В същото време нещата при неговия колега Езра Милър се развиват твърде неблагоприятно. По време на снимките на третия филм от поредицата “Фантастични животни” в Исландия, актьорът на Флаш от “Лигата на справедливостта” се е напил като кирка и е започнал да се хвали с участието си в множество кръчмарски битки. Една фенка е казала, че би се сборила с него, може би на майтап, може би имайки нещо друго предвид. Милър обаче побеснял, сграбчил я за гушата и я хвърлил на земята, докато приятелите му не го отдръпнали. От заведението, където се развивала драмата Милър бил изведен с полиция, а сега “Уорнър” планират да отменят работата по “Флаш” и да сменят актьора във “Фантастични животни”.

И накрая нещо очаквано, но неприятно – големият фестивал “Комик-Кон” е пред отмяна. Макар той да се планира през юли в Сан Диего, изглежда малко вероятно да бъде възможно провеждането му. Дори най-лошото от коронавируса да е отминало, такива големи струпвания на хора биха били рецепта новата чума на 21-ви век да се завърне. Подобна развръзка стои и пред много наши фестивали, като от клуба се надяваме за октомври да имаме зелена светлина да си направим рождения ден, без обаче да гарантираме нищо. Спазвайте лична хигиена, не излизайте навън освен при крайна необходимост и стискайте палци това нещо да отмине по-скоро.

Тагове:  ,

Оставете отговор