Хари Потър срещу Бъмбълби

Harry Potter vs Bumblebee

И така, след множество Дуели от началото на годината, включващи цели 32 персонажа, стигаме до първия полуфинал от Купата на Цитаделата, която ще се връчи на най-успешният ни герой в анкетите, битката на шампионите на светлата страна, в която магьосникът Хари Потър се изправя срещу трансформърът Бъмбълби.

Хари започна годината с лека победа срещу Нют Скамандър от “Фантастични животни”, с която му вгорчи Нощта на Магиите. Последва по-трудна битка, срещу Едуард Елрик от анимето “Железният алхимик”, но Хари отново излезе победител. Третият мач срещу Валериан беше песен за магьосника и така той достигна до полуфинала.

Бъмбълби откри сметката си с победи, след като се справи с Кристин на Стивън Кинг в битка на колите, които оживяват. Последва успех срещу Леонардо от “Костенурките Нинджа”, а на полуфинала аутоботът успя да надвие Джейсън Грейс, синът на бог Юпитер от поредицата “Героите на Олимп” от Рик Риърдън.

Победителят в този Дуел си запазва място на финала в края на годината. Но кой да бъде той решавате вие! Гласувайте до утре в 12.15ч!

Оставете отговор